OSVETLENIE / OZVUČENIE

VYSOKO KVALITNÁ TECHNIKA PRE VÁŠ VÝNIMOČNÝ DEŇ

Farby ovplyvňujú naše vnímanie priestoru a celkový pocit z neho. Túto skutočnosť využívame pri našej práci. Čo to znamená? Tak ako je každá svadba jedinečná, tak aj vami zvolený priestor vieme urobiť jedinečným. Využívame pri tom bohaté skúsenosti  a cit pre farebnú kompozíciu.

"Chateau_Gbelany_svadba_Dj_Majco"
Galicia Nueva Halíč - svadba DJ MAJCO

Osvetľovaciu techniku rozvrhneme v danom priestore tak, aby vás neobmedzovala pri zábave, či už z estetického hľadiska, no najmä z bezpečnostného hľadiska. Náš skúsený svetelný technik naprogramuje svetelný dizajn tak, aby zvýraznil a dotvoril celý priebeh svadby. Skvele nasvietený priestor ocení i váš fotograf, ktorý nebude nútený používať blesk.

Nezabúdame však ani na kvalitné ozvučenie vášho výnimočného dňa. Záleží nám na tom, aby ste sa vy i vaši hostia citíli príjemne počas celého priebehu svadby, a preto aj rozmiestnenie zvukovej techniky, jej precízne nastavenie (aby vás neobťažovalo pískanie, dunenie…) a ovládanie je dôležitou súčasťou našej realizácie. Radi by ste ozvučili váš svadobný obrad, aby ani slovo neuniklo žiadenemu svadobnému hosťovi? Aj s touto požiadavkou vám vieme pomôcť. A ešte oveľa viac…

BUDE NÁM POTEŠENÍM PREMENIŤ VAŠE PREDSTAVY NA SKUTOČNOSŤ